Casele de locuit pot fi fabricate din lemn masiv sau cu osatura din lemn
Constructiile de case din lemn masiv pot fi realizate prin technica elementelor imbinate cu nut si feder sau prin technica “stalpi si grinzi”. Grosimea elementelor de perete poate varia de la 45 mm la 120 mm plus izolatia.
Casele cu osatura din lemn se ridica o structura din lemn care cuprinde peretii si sarpanta. Izolatia, conductele de electricitate si de apa se plaseaza in aceasta structura. Structura este acoperita la exterior si la interior.
Peretii exteriori pot fi izolati cu lambriuri din lemn plat ori semi-rotunde sau polistiren care se acopera cu tencuiala decorativa. In interior se folosesc lambriurile plate sau rigips.
Usile si ferestrele sunt din lemn stratificat cu geam termopan iar usile de interior sun executate din lemn masiv. Acoperisul este prevazut pentru o izolatie cu vata minerala bazaltica de 100-150 mm grosime.
Grinzile pot fi aparente sau ascunse.
Scarile si tamplaria sunt executate din lemn masiv si sunt in conformitate cu normele europene.

Preturi practicate:
Preturile caselor din lemn construite de  noi variaza intre 100-250 eur/mp (spatiu locuibil). Pretul pentru casele din lemn depinde de varianta de constructie aleasa de dumneavoastra si de finalizarea partiala sau totala a constructiei.
Preturile sunt informative si se negocieaza in momentul semnarii contractului. Nu exista case tip: se lucreaza numai dupa proiectul clientului.