Security
Despre noiSecuritySecurity

Case din Lemn:
Executam din lemn case de locuit si de vacanta, cabane, casute de gradina, terase, pergole, mansarde etc., de calitate superioara, la cele mai bune preturi.

Casele construite de noi provin din judetul Harghita, Comuna Ciumani, fabrica fiind infiintata inca din 1991, avand o experienta de peste 20 ani in domeniul prelucrarii lemnului si in executarea lucrarilor de constructii pe structura de lemn. Datorita dezvoltarii continue, in acest moment dispunem de utilaje de ultima generatie care asigura executarea la cel mai inalt standard al fiecarui pas al prelucrarii lemnului. Montarea constructiilor este asigurata de catre echipe formate din meseriasi profesionisti, putand astfel garanta o executare exacta si rapida.

Societatea noastra se concentreaza pe nevoile clientilor, pe imbunatatirea calitatii si reducerea costurilor.

Seriozitatea, calitatatea si rafinamentul fac produsele noastre o alegere excelenta pentru locuinta dumneavostra.

Proiectăm, executăm si montăm mobilierul în locul şi după gustul dumneavoastră.

banner12
banner3
banner4
banner4

Mobila din lemn masiv:

Executam mobilier la comandă, chiar unicat, adaptat spaţiului şi cerinţelor clienţilor noştri. Colectia noastra cuprinde: dulapuri, paturi, comode, mese, scaune, masute, cuiere, birouri, suport flori, polite, galerii, orice tip de usi-ferestre tip clasic sau din lemn stratificat etc.

Lucrari interioare-exterioare:

Oferim servicii complete in domeniul constructiilor, renovari, amenajari interioare si exterioare: montaj gresie, faianta, parchet; lucrari rigips, glet, sape, tinci, zugraveli, tencuieli, finisaje; termoizolatii interior, termoizolatii exterior, plafon casetat, fatade, zidarie, pavaj scari, tapet.
In momentul in care aveti de construit o casa, de renovat o casa sau un apartament, de executat lucrari de zidarie, instalatii sau finisaje interioare si exterioare, de amenajat o locuinta, apelati la noi cu incredere!

homecons